Ασφάλεια Αποστολών λόγω Covid-19


Τα παρακάτω αφορούν την ΕΛΤΑ Courier, με την οποία συνεργαζόμαστε για τις αποστολές των παραγγελιών σας

1. Η είσοδος στα καταστήματα, τα οποία απολυμαίνονται διαρκώς και είναι εφοδιασμένα με αλκοολούχα διαλύματα στη διάθεση εργαζομένων και πελατών, πραγματοποιείται με σειρά και ελεγχόμενα (ένας πελάτης κάθε φορά).

2. Αλλάζει το ωράριο εξυπηρέτησης από τις θυρίδες, οι οποίες λειτουργούν πλέον για το καταναλωτικό κοινό με ωράριο 09:00 – 17:00.

3. Οι παραδόσεις στην Πόρτα πραγματοποιούνται στην είσοδο, σε ανοιχτό χώρο, τηρουμένων των κατάλληλων αποστάσεων. Συντείνεται οι πελάτες να κρατούν το δικό τους στυλό, στις περιπτώσεις που απαιτείται η υπογραφή εντύπων.

4. Για παραλαβές αντικειμένων με αντικαταβολή η για εξόφληση τελών αποστολής, συστήνεται η χρήση κάρτας μέσω pos, αντί των μετρητών.

5. Εισάγεται δυνατότητα ανέπαφης παράδοσης, για αντικείμενα χωρίς αντικαταβολή και χρέωση παραλήπτη, υπό την προϋπόθεση της έγγραφης συναίνεσης του αποστολές και εφόσον έχει καταχωρηθεί κινητό τηλέφωνο.

6. Αναστέλλεται προσωρινά η πρόσθετη υπηρεσία «επίδοση σε προκαθορισμένη ώρα».

7. Σε περίπτωση αδυναμίας επίδοσης, τα αντικείμενα παραμένουν στα καταστήματα για 15 ημέρες, κατά τις οποίες μπορεί να πραγματοποιηθεί επίδοση από τη θυρίδα. Εναλλακτικά, σε περίπτωση κωλύματος, μπορείτε να ζτηήσετε το αντικείμενο να διαβιβαστεί σε κοντινό σας κατάστημα ΕΛΤΑ, από όπου και θα μπορέσετε να παραλάβετε και μετά το πέρας των 15 ημερών.