2η Γενιά: K.Due²

Το brand K.due² ξεκίνησε το 2014 ως μια ιδέα του Αντώνη Κούρτη σε ηλικία 22 ετών, που αποφάσισε να μεταδώσει το όνειρο του στον πατέρα του, Διονύση, ο οποίος κατείχε ήδη 4 καταστήματα κοσμημάτων στην Αθήνα. Πατέρας και γιος, αποφάσισαν να ενώσουν τις ιδέες και τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το brand κοσμημάτων και ωρολογιών, K.due², βάζοντας την υπογραφή τους σε ένα μείγμα μοντέρνων και κομψών σχεδίων!

Η ιδέα ήταν να δημιουργηθεί ένα νέο, φρέσκο και καινοτόμο brand που θα ξεχωρίσει στο χώρο των ρολογιών και κοσμημάτων. Η εμπειρία της οικογένειας από το χώρο, μαζί με το πάθος του Αντώνη για την υλοποίηση της ιδέας, τους οδήγησε μετά από πολύ προσπάθεια και επιμονή να δημιουργήσουν την K.due². Την πρώτη Ελληνική εταιρία ρολογιών που έχει ως στόχο να δημιουργεί ρολόγια μοναδικά για τον καθένα.

Designed by You…Created by Us

Αυτό είναι το σύνθημα που θέλησαν να κάνουν πραγματικότητα, δηλαδή να βάλουν τον καταναλωτή στην θέση του σχεδιαστή.

Όσο για το όνομα K.due² δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο παρά κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό που συνδυάζει το όνομα (Κ)ούρτης και την δύναμη αυτών των “δύο” (due) να κάνουν πράξη κάθε όνειρο τους με πάθος και πολύ αγάπη για το ρολόι!