Τρόποι Πληρωμής

  • Αντικαταβολή (Δεν υποστηρίζεται)

  • EVERY PAY

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCIDSS). Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή

Recognizing the importance of electronic payment security, EveryPay is a licensed Payment Institution by the Bank of Greece (Decision No. 280/3 / 23-7-2018 GG B 3010 / 25-7-2018), and manages securely card payment transactions, in accordance with the regulatory framework of the card transaction security management standard. Everypay is certified in accordance with the PCI DSS compliance standards. All Everypay services are made through secure connections with 256bit SSL certificates. EveryPay also supports the ability to use the 3D Secure service, an additional security token for VISA & MasterCard. The Payer then has to enter his personal secret code to complete the transaction successfully.

  • Χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελίας σας με χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα Visa, MasterCard και Maestro οποιασδήποτε ελληνικής ή ξένης τράπεζας μέσω της Τράπεζας Πειραιώς. Οι διαδικασίες πληρωμών γίνονται μέσω του Winbank Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των συναλλαγών σας. Το ora-kourtis.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο, τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης σας κάρτας.

  • Viva Payments

Μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Viva Payments, με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα (μέσω φόρμας ή τηλεφώνου) ή χρησιμοποιώντας το Viva Wallet και το Viva Wallet app. Εάν έχετε δημιουργήσει Viva Wallet λογαριασμό, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή απλώς κάνοντας login, χωρίς να χρειάζεται να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας.

  • IRIS Online Payments

Η υπηρεσία IRIS Online Payments (πρώην MyBank) είναι μία πανευρωπαϊκή λύση online πληρωμών που δίνει τη δυνατότητα στον πληρωτή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος να ολοκληρώνει τις αγορές του με απευθείας χρέωση του τραπεζικού του λογαριασμού χρησιμοποιώντας το web banking της τράπεζας συνεργασίας του. Η υπηρεσία λειτουργεί για όλους τους χρήστες web banking της Τράπεζας Πειραιώς, της Alpha Bank, της Εθνικής Τράπεζας και της Eurobank, καλύπτοντας το σύνολο σχεδόν των χρηστών web banking της Ελλάδας, όπως επίσης και για πληρωμές μέσω των web banking εκατοντάδων ευρωπαϊκών τραπεζών (από τον SEPA χώρο).

  • Apple Pay

Το Apple Pay είναι εύκολο και λειτουργεί με τις συσκευές Apple που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Μπορείτε να κάνετε ασφαλείς αγορές στο φυσικό μας κατάστημα και online (μόνο μέσω iOS και Safari). Είναι τόσο απλό όσο η χρήση της κανονικής κάρτας, αλλά πιο ασφαλές.

  • Google Pay

Το Google Pay συγκεντρώνει όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να πληρώσετε μέσω Google. Είναι τόσο απλό όσο η χρήση της κανονικής κάρτας, αλλά πιο ασφαλές. Διαβάστε περισσότερα για το Google Pay εδώ: https://support.google.com/pay/answer/9026749

  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό / Τηλεφωνική Παραγγελία

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό. Αφού επιλέξετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει και πραγματοποιήσετε κατάθεση του ανάλογου ποσού σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας, καλέστε μας απευθείας (σε ωράριο καταστήματος) ή στείλτε μας email με τα παρακάτω στοιχεία για να ξεκινήσει η παραγγελία: Ονοματεπώνυμο – Κωδικός Προϊόντος – Τηλ. Επικοινωνίας – Διεύθυνση Αποστολής. Τα στοιχεία των λογαριασμών της εταιρείας ακολουθούν παρακάτω:
 

Δικαιούχος: ΚΟΥΡΤΗΣ Δ. ΑΝΤΩΝΗΣ

Αριθμός Λογαριασμού: 6632151308668

IBAN: GR 20 0171 6320 0066 3215 1308 668

BIC: PIRBGRAA

Δικαιούχος: ΚΟΥΡΤΗΣ Δ. ΑΝΤΩΝΗΣ

Αριθμός Λογαριασμού: 85148648

IBAN: GR7101601660000000085148648

BIC: ATTIGRAA

Δικαιούχος: ΚΟΥΡΤΗΣ Δ. ΑΝΤΩΝΗΣ

Αριθμός Λογαριασμού: 21007405027197

IBAN: GR78103400210021007405027197

BIC: IBOGGRAA