Τρόποι Πληρωμής

  • Αντικαταβολή (Δεν υποστηρίζεται)

  • Χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας με το myPOS Checkout

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελίας σας με χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα Visa, MasterCard και Maestro οποιασδήποτε ελληνικής ή ξένης τράπεζας μέσω της myPOS. Το myPOS Checkout απλοποιεί τις διαδικτυακές πληρωμές σας διαχειρίζοντας ολόκληρη τη διαδικασία πληρωμών, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των συναλλαγών σας. Το ora-kourtis.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο, τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης σας κάρτας.

Θα μεταφερθείτε σε μια ασφαλή ιστοσελίδα ή διαδικτυακή πύλη πληρωμών που έχει δημιουργηθεί για να πραγματοποιήσετε τη πληρωμή. Διαισθητικό και φιλικό προς το χρήστη.

  • Apple Pay

Το Apple Pay είναι εύκολο και λειτουργεί με τις συσκευές Apple που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Μπορείτε να κάνετε ασφαλείς αγορές στο φυσικό μας κατάστημα και online (μόνο μέσω iOS και Safari). Είναι τόσο απλό όσο η χρήση της κανονικής κάρτας, αλλά πιο ασφαλές.

  • Google Pay

Το Google Pay συγκεντρώνει όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να πληρώσετε μέσω Google. Είναι τόσο απλό όσο η χρήση της κανονικής κάρτας, αλλά πιο ασφαλές. Διαβάστε περισσότερα για το Google Pay εδώ: https://support.google.com/pay/answer/9026749

  • TBI Bank

Εξόφληση με τραπεζική χρηματοδότηση

Η εταιρεία παρέχει στους πελάτες της την επιλογή χρηματοδότησης μέσω της tbi bank – Branch Greece. Ανάλογα το ύψος του καλαθιού, αυτομάτως επιλέγεται ένα από τα 2 διαθέσιμα χρηματοδοτικά προϊόντα της τράπεζας.

Για αγορές 20€ έως 200€ (buy now pay later). Η τράπεζα εγκρίνει τη χρηματοδότηση μετά από αξιολόγηση της αίτησης του πελάτη η οποία πραγματοποιείται σε περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας. Η αίτηση αξιολογείται με βάση την εκάστοτε ισχύουσα πιστωτική πολιτική και εφόσον πληρούνται τα πιστωτικά κριτήρια. Η χρηματοδότηση παρέχεται άτοκα ενώ υφίσταται ένα επιπλέον κόστος χρέωσης υπηρεσίας από την τράπεζα. Η εξόφληση της χρηματοδότησης ορίζεται σε 4 ισόποσες μηνιαίες δόσεις και η πρώτη δόση εξοφλείται κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της αίτησης. Οι επόμενες 3 δόσεις χρεώνονται ανά 30 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας σας. Ο παραπάνω τρόπος πληρωμής αποτελεί μορφή τραπεζικής χρηματοδότησης με συμβαλλόμενους τον πελάτη και την τράπεζα και δεν συνδέεται με κανένα τρόπο με την εταιρεία ούτε δύναται η παροχή τέτοιου είδους χρηματοδότησης απευθείας από την εταιρεία. Ο εκάστοτε πελάτης είναι απαραίτητο να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του προκειμένου να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία. Απαραίτητα έγγραφα για την αίτηση είναι ένα από τα αποδεκτά από την τράπεζα πιστοποιητικά ταυτοπροσωπίας όπως ταυτότητα ή διαβατήριο.

Για αγορές άνω των 200€ έως 10.000€ (online αγορές). Η τράπεζα εγκρίνει τη χρηματοδότηση μετά από αξιολόγηση της αίτησης του πελάτη η οποία πραγματοποιείται σε περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας. Η αίτηση αξιολογείται με βάση την εκάστοτε ισχύουσα πιστωτική πολιτική και εφόσον πληρούνται τα πιστωτικά κριτήρια. Η χρηματοδότηση παρέχεται έντοκα και διαφέρει ανάλογα με το πλάνο εξόφλησης που θα επιλέξει ο πελάτης, ενώ υφίσταται ένα επιπλέον κόστος χρέωσης υπηρεσίας από την τράπεζα. Ο χρόνος εξόφλησης της χρηματοδότησης ορίζεται από τον αριθμό δόσεων που ο πελάτης θα ορίσει από τις διαθέσιμες επιλογές στο περιβάλλον αίτησης της τράπεζας. Ο παραπάνω τρόπος πληρωμής αποτελεί μορφή τραπεζικής χρηματοδότησης με συμβαλλόμενους τον πελάτη και την τράπεζα και δεν συνδέεται με κανένα τρόπο με την εταιρεία ούτε δύναται η παροχή τέτοιου είδους χρηματοδότησης απευθείας από την εταιρεία. Ο εκάστοτε πελάτης είναι απαραίτητο να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του προκειμένου να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία. Απαραίτητα έγγραφα για την αίτηση είναι α) ένα από τα αποδεκτά από την τράπεζα πιστοποιητικά ταυτοπροσωπίας όπως ταυτότητα ή διαβατήριο, β) Τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα ή άμεση σύνδεση με το Taxisnet κατά την διάρκεια της αίτησης στο περιβάλλον της τράπεζας. 

Διαδικασία: Ομοίως και στις 2 περιπτώσεις, η παραγγελία ολοκληρώνεται από τον πελάτη και δημιουργείται ένα προσωποποιημένο link που οδηγεί σε περιβάλλον της τράπεζας όπου και θα πρέπει να ολοκληρωθεί η αίτηση χρηματοδότησης. Το χρονικό περιθώριο για την ολοκλήρωση της αίτησης είναι 5 ημερολογιακές ημέρες. Ο προβλεπόμενος χρόνος απάντησης από την τράπεζα μετά την ολοκλήρωση της αίτησης είναι λίγα λεπτά. Μετά την έγκριση της χρηματοδότησης, ενημερώνονται αυτομάτως όλες οι μεριές και η παραγγελία εξελίσσεται στα επόμενα στάδια, όπως με τους υπόλοιπους τρόπους πληρωμής. Σε κάθε διαφορετική περίπτωση από την έγκριση, ενημερώνονται όλες οι μεριές και αυτομάτως ακυρώνεται η παραγγελία.

 

  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό / Τηλεφωνική Παραγγελία

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό. Αφού επιλέξετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει και πραγματοποιήσετε κατάθεση του ανάλογου ποσού σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας, καλέστε μας απευθείας (σε ωράριο καταστήματος) ή στείλτε μας email με τα παρακάτω στοιχεία για να ξεκινήσει η παραγγελία: Ονοματεπώνυμο – Κωδικός Προϊόντος – Τηλ. Επικοινωνίας – Διεύθυνση Αποστολής. Τα στοιχεία των λογαριασμών της εταιρείας ακολουθούν παρακάτω:
 

Δικαιούχος: KOURTIS GROUP IKE

Αριθμός Λογαριασμού: 66 32149068 951

IBAN: GR57 0171 6320 0066 3214 9068 951

BIC: PIRBGRAA