Τρόποι Πληρωμής

  • Αντικαταβολή (Δεν υποστηρίζεται)

 

  • Χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελίας σας με χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα Visa, MasterCard και Maestro οποιασδήποτε ελληνικής ή ξένης τράπεζας μέσω της Τράπεζας Πειραιώς. Οι διαδικασίες πληρωμών γίνονται μέσω του Winbank Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των συναλλαγών σας. Το ora-kourtis.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο, τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης σας κάρτας.

  • Άτοκες Δόσεις: Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας, έως 12 άτοκες δόσεις!
  • PayPal

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο PayPal για να εξοφλήσετε τις αγορές σας. Η διαδικασία πληρωμής μέσω Paypal-Credit or Debit Card είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών.

Το PayPal είναι μια ηλεκτρονική τράπεζα που χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες σε όλον τον κόσμο. Είναι αξιόπιστο και εύχρηστο, χρησιμοποιείται κατά κόρον στο ebay ενώ κάποια καταστήματα του εξωτερικού το χρησιμοποιούν αποκλειστικά. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω του Internet. Η εταιρία που το λειτουργεί είναι η ίδια που έχει και το eBay, γι’ αυτό εξάλλου οι περισσότερες αγοραπωλησίες στο eBay εξοφλούνται μέσω PayPal.

 

  • Viva Payments

Μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Viva Payments, με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα (μέσω φόρμας ή τηλεφώνου) ή χρησιμοποιώντας το Viva Wallet και το Viva Wallet app. Εάν έχετε δημιουργήσει Viva Wallet λογαριασμό, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή απλώς κάνοντας login, χωρίς να χρειάζεται να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας.

 

  • IRIS Online Payments

Η υπηρεσία IRIS Online Payments (πρώην MyBank) είναι μία πανευρωπαϊκή λύση online πληρωμών που δίνει τη δυνατότητα στον πληρωτή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος να ολοκληρώνει τις αγορές του με απευθείας χρέωση του τραπεζικού του λογαριασμού χρησιμοποιώντας το web banking της τράπεζας συνεργασίας του. Η υπηρεσία λειτουργεί για όλους τους χρήστες web banking της Τράπεζας Πειραιώς, της Alpha Bank, της Εθνικής Τράπεζας και της Eurobank, καλύπτοντας το σύνολο σχεδόν των χρηστών web banking της Ελλάδας, όπως επίσης και για πληρωμές μέσω των web banking εκατοντάδων ευρωπαϊκών τραπεζών (από τον SEPA χώρο).

 

  • Apple Pay

Το Apple Pay είναι εύκολο και λειτουργεί με τις συσκευές Apple που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Μπορείτε να κάνετε ασφαλείς αγορές στο φυσικό μας κατάστημα και online (μόνο μέσω iOS και Safari). Είναι τόσο απλό όσο η χρήση της κανονικής κάρτας, αλλά πιο ασφαλές.

 

  • Google Pay

Το Google Pay συγκεντρώνει όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να πληρώσετε μέσω Google. Είναι τόσο απλό όσο η χρήση της κανονικής κάρτας, αλλά πιο ασφαλές. Διαβάστε περισσότερα για το Google Pay εδώ: https://support.google.com/pay/answer/9026749

 

  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό / Τηλεφωνική Παραγγελία

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό. Αφού επιλέξετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει και πραγματοποιήσετε κατάθεση του ανάλογου ποσού σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας, καλέστε μας απευθείας (σε ωράριο καταστήματος) ή στείλτε μας email με τα παρακάτω στοιχεία για να ξεκινήσει η παραγγελία: Ονοματεπώνυμο – Κωδικός Προϊόντος – Τηλ. Επικοινωνίας – Διεύθυνση Αποστολής. Τα στοιχεία των λογαριασμών της εταιρείας ακολουθούν παρακάτω:
 

Δικαιούχος: ΚΟΥΡΤΗΣ Δ. ΑΝΤΩΝΗΣ

Αριθμός Λογαριασμού: 5139 074842 409

IBAN: GR 75 017 2139 000 5139 074842 409

BIC: PIRBGRAA

 

 

Δικαιούχος: ΚΟΥΡΤΗΣ Δ. ΑΝΤΩΝΗΣ

Αριθμός Λογαριασμού: 85148648

IBAN: GR7101601660000000085148648

BIC: ATTIGRAA