Τρόποι Πληρωμής

  • Αντικαταβολή (Δεν υποστηρίζεται)

  • Χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας με το myPOS Checkout

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελίας σας με χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα Visa, MasterCard και Maestro οποιασδήποτε ελληνικής ή ξένης τράπεζας μέσω της myPOS. Το myPOS Checkout απλοποιεί τις διαδικτυακές πληρωμές σας διαχειρίζοντας ολόκληρη τη διαδικασία πληρωμών, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των συναλλαγών σας. Το ora-kourtis.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο, τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης σας κάρτας.

Θα μεταφερθείτε σε μια ασφαλή ιστοσελίδα ή διαδικτυακή πύλη πληρωμών που έχει δημιουργηθεί για να πραγματοποιήσετε τη πληρωμή. Διαισθητικό και φιλικό προς το χρήστη.

  • Apple Pay

Το Apple Pay είναι εύκολο και λειτουργεί με τις συσκευές Apple που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Μπορείτε να κάνετε ασφαλείς αγορές στο φυσικό μας κατάστημα και online (μόνο μέσω iOS και Safari). Είναι τόσο απλό όσο η χρήση της κανονικής κάρτας, αλλά πιο ασφαλές.

  • Google Pay

Το Google Pay συγκεντρώνει όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να πληρώσετε μέσω Google. Είναι τόσο απλό όσο η χρήση της κανονικής κάρτας, αλλά πιο ασφαλές. Διαβάστε περισσότερα για το Google Pay εδώ: https://support.google.com/pay/answer/9026749

  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό / Τηλεφωνική Παραγγελία

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό. Αφού επιλέξετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει και πραγματοποιήσετε κατάθεση του ανάλογου ποσού σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας, καλέστε μας απευθείας (σε ωράριο καταστήματος) ή στείλτε μας email με τα παρακάτω στοιχεία για να ξεκινήσει η παραγγελία: Ονοματεπώνυμο – Κωδικός Προϊόντος – Τηλ. Επικοινωνίας – Διεύθυνση Αποστολής. Τα στοιχεία των λογαριασμών της εταιρείας ακολουθούν παρακάτω:
 

Δικαιούχος: KOURTIS GROUP IKE

Αριθμός Λογαριασμού: 66 32149068 951

IBAN: GR57 0171 6320 0066 3214 9068 951

BIC: PIRBGRAA