ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Παρακαλούμε να διαβάσετε την παρούσα σελίδα και ΜΟΝΟ στην περίπτωση που δεν απαντώνται οι ερωτήσεις σας, να επικοινωνήσετε με εκπρόσωπό μας μέσω της φόρμα που σας αναφέρουμε παρακάτω, με αυτό τον τρόπο καταφέρνουμε να παρέχουμε τις χαμηλότερες αξίες, να είμαστε αφοσιωμένοι στην ταχύτερη διεκπεραίωση των παραγγελιων και να έχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση πελατών.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ – ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Έχουμε λάβει την απαραίτητη φροντίδα, να παρέχουμε αναλυτική ενημέρωση και πριν την τοποθέτηση της παραγγελίας. 

Ο καταναλωτής, έχει στη διάθεση του, τη διαθεσιμότητα για κάθε προϊόν, στη σελίδα προβολής του.  

Παράδειγμα σελίδας προϊόντος:

Αυτή μεταφέρεται και στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνεται έπειτα από την επιτυχή τοποθέτηση της παραγγελίας. Εάν δεν έχετε λάβει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάντε αναζήτηση στα εισερχόμενα και στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας για email  με αποστολέα το “[email protected]” 

Παράδειγμα ενημέρωσης μέσω email:

 

Επιπροσθέτως ενημερώνεστε για τον αριθμό της παραγγελίας σας και με SMS.

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

Σε οποιαδήποτε περίπτωση μπορείτε να ελέγξετε τη κατάσταση της παραγγελίας σας απευθείας από το σύστημα μας πατώντας εδώ: https://ora-kourtis.gr/orders/

Υ.Γ. Και οι εκπρόσωποί μας γνωρίζουν ακριβώς τις ίδιες πληροφορίες που θα δείτε στην ανωτέρω σελίδα.

Επίσης, θα ξανα λάβετε ενημέρωση μέσω email (αυτόματα) όταν η παραγγελία σας: 

1)    Αποσταλεί από τον προμηθευτή. 

2)    Είναι έτοιμη για παραλαβή ή αποστολή από το κατάστημά μας.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η παράδοση γίνεται στο διάστημα που αναφέρεται στη σελίδα κάθε προϊόντος και στις ενημερώσεις που λαμβάνει ο κάθε πελάτης μέσω emails, αφού ολοκληρώσει την παραγγελία του επιτυχώς!

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΩΣ 30 ΗΜΕΡΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ; ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ;

Κάποια προϊόντα βρίσκονται στο κατάστημα μας και κάποια πρέπει να παραγγελθούν από τους προμηθευτές μας.   

Αναλυτικά οι διαθεσιμότητες των προϊόντων μας είναι: 

  • Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες (Βρίσκεται σε απόθεμα στο κατάστηματος)
  • 1 έως 3 ημέρες για την παράδοση τους.
  • 4 έως 10 ημέρες για την αποστολή τους.
  • Κατόπιν παραγγελίας: 10 έως 30 ημέρες για την αποστολή τους.

Κατά συνέπεια η παράδοση γίνεται ΡΗΤΑ στο διάστημα που αναφέρεται στη σελίδα κάθε προϊόντος και στις ενημερώσεις που λαμβάνει ο κάθε πελάτης μέσω emails, αφού ολοκληρώσει την παραγγελία του επιτυχώς!

ΘΕΛΩ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΑΛΘΕΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ

Όλα τα προϊόντα μας τα αποστέλλουμε σε συσκευασία δώρου

ΕΧΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Όταν ολοκληρώνεται επιτυχώς μια παραγγελία λαμβάνεται ένα email που αναφέρει ότι: “Η παραγγελία σας ειναι ΕΝΕΡΓΗ και σε ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ”.

Μέχρι να παραδοθεί η παραγγελία σας, από το κατάστημα μας, στην ACS courier (για να σας παραδοθεί), δεν λαμβάνετε καμία νεότερη ενημέρωση!

Συνεπώς, επικοινωνήστε με εκπρόσωπο μας, για την εξέλιξη της παραγγελίας σας, ΜΟΝΟ στην περίπτωση που έχει παρέλθει και η τελευταία μέρα από το εύρως των ημερομηνιών που σας έχει σταλθεί στο email σας!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ

Παρακαλούμε για να ολοκληρωθεί η ακύρωση της παραγγελίας, θα πρέπει να “κατεβάσετε” και να συμπληρώσετε τη φόρμα υπαναχώρησης κάνοντας “κλικ” στο παρακάτω σύνδεσμο: Έντυπο Υπαναχώρησης ΚΟΥΡΤΗΣ.

Υπάρχει περίπτωση, να σας ανοίξει σε προστατευόμενη προβολή. Είναι σύνηθες φαινόμενο, για την προστασία του υπολογιστή σας. Τα αρχεία συνήθως ανοίγονται μόνο για ανάγνωση ή σε προστατευόμενη προβολή. Όταν ανοίξετε το έγγραφο, πάνω δεξιά, θα δείτε μια ένδειξη που θα αναφέρει “Ενεργοποίηση επεξεργασίας“, εκεί θα κάνετε κλικ, και έπειτα θα μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα υπαναχώρησης.

Όταν ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση του εντύπου, παρακαλούμε να μας το αποστείλετε πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://ora-kourtis.gr/forma-akyrosis-parangelias/

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ

Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σε αυτόν τον σύνδεσμο (πατήστε στο σύνδεσμο): https://ora-kourtis.gr/allagi-diefthynsis-apostolis/

ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Εάν έχετε παραγγείλει προϊόντα με διαφορετικές ημερομηνίες παράδοσης, θα αναχωρήσουν όλα μαζί με την ολοκλήρωση της παραγγελίας. 

Επιπροσθέτως σας δίνουμε τη δυνατότητα αφού έχετε ολοκληρώση την παραγγελίας σας, να την «σπάσετε» και να σας αποσταλούν ξεχωριστά. Η παρούσα υπηρεσία έχει επιπρόσθετο κόστος 10 ευρώ.

Για την μεμονωμένη και ξεχωριστή αποστολή για κάθε προϊόν (με χρέωση 10 ευρώ), πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://ora-kourtis.gr/pollaples-apostoles/

ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ?

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο/ κουμπί και εν συνεχεία συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ