Καθυστερήσεις Μεταφορών

Maersk: Τα προβλήματα στις εφοδιαστικές αλυσίδες θα διαρκέσουν

Ο κολοσσός MAERSK προειδοποίησε τους πελάτες της ότι η συμφόρηση θα συνεχίσει να προκαλεί καθυστερήσεις στην ομαλή ροή της εφοδιαστικής αλυσίδας

Ο εφιάλτης που προκαλεί στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα η συμφόρηση έξω από τα εμπορικά λιμάνια και κατ’ επέκταση στους τερματικούς σταθμούς εμπορευματοκιβωτίων αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει.

Οι συγκρατημένα αισιόδοξες προβλέψεις για τη νέα χρονιά για την ώρα διαψεύδονται. Ο κολοσσός MAERSK προειδοποίησε τους πελάτες της ότι η συμφόρηση θα συνεχίσει να προκαλεί καθυστερήσεις στην ομαλή ροή της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Αυξήσεις στο κόστος μεταφορών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως ήδη γνωρίζετε και από τα μέσα ενημέρωσης, το κόστος μεταφορών αυξάνεται. Διεθνώς οι τιμές της μεταφοράς έχουν καταρρίψει κάθε ρεκόρ. Προς το παρών απορροφούμε για εσάς την αύξηση του κόστους μεταφοράς και σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή.

Τι προκαλεί τις καθυστερήσεις στις παραδόσεις;

Οι καθυστερήσεις στις παραδόσεις αποδίδονται σε αυτές τις αιτίες:

Καθώς η ζήτηση για νέες αγορές έπειτα από τα μαζικά lockdown, παρουσιάζει μια σημαντική πορεία ανάκαμψης, η παγκόσμια έλλειψη βασικών εξαρτημάτων που απαιτούνται για την παραγωγική διαδικασία κατασκευής τους είναι πιθανό να προκαλέσει αναταραχή στις παραδόσεις για το μεγαλύτερο μέρος του 2022-23.

Η έναρξη της πανδημίας Covid-19 προκάλεσε κατακλυσμό σε πολλούς παραγωγικούς τομείς, έτσι και στο χώρο του ρολογιού. Στο αποκορύφωμά της, οι περιορισμοί για τον έλεγχο του ιού σταμάτησαν την παραγωγή στο 90% των εργοστασίων κατασκευής ρολογιών και εξαρτημάτων σε Ασία, Αμερική και Ευρώπη. Παράλληλα με το κλείσιμο των εμπορικών χώρων, οι πωλήσεις μειώθηκαν.

Με τη σειρά τους, οι εταιρίες μείωσαν σημαντικά την παραγωγή, καθώς η ζήτηση προϊόντων οικιακών υπολογιστών, παιχνιδιών και φροντίδας υγείας, εκτοξεύτηκε. Όταν οι κατασκευαστές επανεκκίνησαν τη λειτουργία τους με μειωμένη παραγωγή, ο περιορισμένος διαθέσιμος όγκος είχε ήδη διατεθεί ως προτεραιότητα σε άλλα προϊόντα καταλήγοντας σε περιορισμούς στην προσφορά, καθώς οι αγορές του χώρου μας, αυξάνονταν.
Η ζήτηση αυξάνεται, αλλά η προσφορά δυσκολεύεται να ακολουθήσει.

Τι μπορείτε να κάνετε για να ελαχιστοποιήσετε τις καθυστερήσεις;

Η κατάσταση στην αγορά παραμένει ρευστή, επηρεασμένη από την παγκόσμια ζήτηση και τις μεταβαλλόμενες τάσεις στις ηλεκτρονικές συσκευές των καταναλωτών. Μιλήστε με έναν εκπρόσωπο μας, σχετικά με τον ρυθμό παραλαβής, ώστε να μας δώσετε τη δυνατότητα να υποστηρίξουμε τις ανάγκες σας καθώς εξελίσσεται η κατάσταση. Οι προμηθευτές μας προτείνουν να αποστείλουμε τις παραγγελίες μας νωρίτερα από το συνηθισμένο, όμως και πάλι με επιφύλαξη για τη παράδοση.

Εξετάστε εναλλακτικές λύσεις.

Ενδέχεται να υπάρχουν διαφορετικές επιλογές ως προς την απόκτηση κάποιων κωδικών. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο εναλλακτικών επιλογών που να αποκρίνονται στις ανάγκες σας, ώστε να σας εξυπηρετήσουμε αμεσότερα.

Ρωτήστε μας για προϊόντα με σύντομο χρόνο παράδοσης. Αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή καθώς είναι όλα εξαιρετικά μοντέλα.

Θα ήθελα όσα προσφέρετε. Τι να κάνω ώστε να ψωνίσω από εσάς;

Ας ελπίσουμε ότι πρόκειται για προσωρινή αναστάτωση στο χώρο της παραγωγής και μεταφοράς. Μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα, ώστε να σας εξυπηρετήσουμε.
Συνεχίζουμε και παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις γύρω από την εφοδιαστική κρίση και θα φροντίσουμε να σας ενημερώνουμε για ό,τι νεότερο υπάρχει.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.