Οδηγός προσαρμογής μπρασελέ Daniel Wellington

   

Βήμα 1

Χρησιμοποιώντας ένα μικρό μεταλλικό εργαλείο με λεπτό άκρο (μικρό κατσαβίδι για γυαλιά π.χ.), βάλτε το άκρο στο μικρό άνοιγμα του κουμπώματος όπως στην παρακάτω εικόνα. Σπρώξτε αργά το εργαλείο προς το κάτω για να σηκώσετε το εσωτερικό τμήμα του κουμπώματος. Το κούμπωμα θα πρέπει τώρα να κινείται ελεύθερα κατά μήκος του μπρασελέ.

 

 

Βήμα 2

Μετακινήστε τo κούμπωμα στην επιθυμητή θέση. Όσο πιο κοντά είναι στην κάσα του ρολογιού, τόσο πιο σφιχτό θα είναι το μπρασελέ.

 

 

Βήμα 3:

Αφού τοποθετήσετε το κούμπωμα στην επιθυμητή θέση, τοποθετήστε το ρολόι επίπεδο σε μια επιφάνεια. Βάλτε πίεση προς τα κάτω στο τμήμα του κουμπώματος που απελευθερώθηκε στο Βήμα 1 μέχρι να επανέλθει στην αρχική του θέση. Μπορείτε να το πιέσετε χρησιμοποιώντας τον αντίχειρά σας, την γόμα ενός μολυβιού ή κάτι παρόμοιο που είναι μαλακό για να εξασφαλίσετε ότι το κούμπωμα δεν θα γραντζουνιστεί. Αυτό θα κλειδώσει το κούμπωμα στο μπρασελέ, κάνοντας ένα χαρακτηριστικό “κλικ”.

 

 

Βήμα 4:

Φορέστε το ρολόι στον καρπό σας για να βεβαιωθείτε ότι είναι άνετο. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι, επαναλάβετε τα βήματα 1-3.

Φωτογραφίες από wikiHow